سوپرفود های طبیعی
( دانه چیا و کینوا )
.
.
_چیا( chia seed)
_۴۰٪ از وزن دانه های چیا را فیبر تشکیل داده است. همین امر آنها را به یکی از بهترین منابع فیبر در جهان تبدیل کرده ؛همچنین حاوی میزان قابل توجهی روی، ویتامینB3(نیاسین)، پتاسیم، ویتامین B1( تیامین) و ویتامین B2 میباشد.
.
_دانه های چیا منبع فوقالعاده ای از پروتئین هستند، به ویژه برای افرادی که میزان مصرف محصولات حیوانی را محدود کرده یا بهطور کلی از آن اجتناب میکنند ، همچنین دانه های چیا منبع مناسبی برای تامین کلسیم مورد نیاز افرادیست که قادر به مصرف محصولات لبنی نیستند.
.
دانه چیا جذب آب بالایی داره و از نظر برای بهبود عملکرد سیستم گوارش ، حفظ آب در بدن بسیار موفق عمل میکنه و فاقد گلوتن هست .
نحوه مصرف :
ساده ترین شکل : ترکیب با آب و مصرف همراه اوتمیل برای صبحانه هست ، به عنوان تاپینگ برای انواع دسر و بستنی هم مورد استفاده هست .
_کینوا (Quinoa)
.
دانه کینوآ به عنوان یک پروتئین گیاهی به رشد ارگانیسم های بدن و تامین پروتئن و املاح مورد نیاز کمک میکند .
به علت کربوهیدرات کمی که نسبت به سایر دانهها دارد جایگزین خوبی برای برنج در وعدههای غذایی قرار میگیره ، فاقد گلوتن نیز هست و باعث سیری طولانی مدت میشود .
.
نحوه مصرف :
همراه عنوان خوراک و سالاد ها سرو میشود ؛
به شکل برنج پخته میشود .
.
.
هر ۲۰۰ گرم کینوآ : ۴۵ ت
هر ۲۰۰ گرم دانه چیا : ۵۰ ت